Luca Pierro: insanity

Posted on October 28, 2013 by

0


p1

 

Luca Pierro se inspiră din pictură și suprarealism, se ocupă mai mult de (auto)portrete (dar face și peisaje) și este autodidact. S-a îndrăgostit la vârsta de 13 ani de fotografie, când a primit primul aparat foto. În timp ce făcea facultatea de drept se ocupa și cu fotografia, în prezent este avocat (?). Interviu cu el aici, unde spune că în portretele sale încearcă să surprindă ceea ce e ascuns în fiecare dintre noi.

”The intention in my self portrait series is to express a micro and macro cosmos where the figure of the artist can forcefully enter the scene. My figure represents a man, “the man,” involved with materials. In this way, the body becomes the tool for the expression. The traceability of the material used on the body surface is important for me. 

In this sense, I’m not interested in telling the story of a single man, but rather in describing feelings and moods that are universal.

I try to capture what is hidden in each of us.”

Mie îmi plac fotografiile lui pentru că sunt foarte inventive (folosește multe materiale ca făina, culori, ață, beculețe colorate), sunt bine gândite, omul știe ce vrea să obțină și îi și reușește. Dacă el spune că încearcă să surprindă ce e ascuns în fiecare dintre noi, eu cred că de fapt surprinde acel grăunte igienic de insanity fără de care chiar am lua-o razna cu toți.

Iată câteva imagini:

p2

p3

p4

p5

p6

p7 p8

p9

This one in for the insane dude babbling ”WTF ” – inside each and every one of us.

Advertisements