Christopher McKenney / ”Are you the savior or the plague?”

Posted on January 19, 2014 by

0


m17

”Artsy but sick”, așa descria cineva imaginile lui Christopher McKenney pe pagina sa de facebook. Conceptul meu de sick a fost avariat la maxim în mod voit – deci nu aș putea să-mi dau cu părerea,  nu prea mai pot face diferența, însă știu că asta nu ar trebui să împiedice pe cineva să se bucure de o compoziție vizuală foarte interesantă. Fotografia lui e la fel de bogată în situații ca un roman, McKenny însuși spune că mereu are foarte multe concepte deja notate pentru proiectele sale fotografice viitoare.  Iată ce ne povestește despre începuturile lui:

I taught myself how to use a camera by shooting long exposures at night, this is my favorite photo and one that I made only a couple months into owning my first DSLR. I took it at a park in the pouring rain with a garbage bag to protect my camera. I remember being so proud of myself after taking it.
mm

This picture represents people having ideas but covering them up in fear of failure or what other people will think.

m3

Sick is the new sweet, anyway!

m1

m2

m8

m4

m5

m6

m7

m9

m10

m11

m12

m13

m14

m15

m16

m19

m18

m20

m22

Își construiește scenele la fel de bine ca un regizor-scenograf, responsabil în același timp de recuzită, dacă ar încerca să ilustreze o poveste prin fotografie, cu siguranță ar ieși ceva magnific.

Find Christopher McKenney on facebook, here.

On Flickr… amazing photos!

Article on mymodernmet.com.

 

Advertisements