Mikko Kuorinki / Wall Piece with 200 Letters

Posted on February 26, 2016 by

0


m

Din martie 2010 până în februarie 2011 Mikko Kuorinki a adăugat câte un nou text în fiecare săptămână (44 de citate, litere mobile, 170 x 320 cm), totul în cadrul expoziţiei/instalaţiei Wall Piece with 200 Letters de la muzeul de artă contemporană Kiasma din Helsinki, Finlanda.

Puteţi găsi întreaga colecţie aici (pe site-ul autorului), unde puteţi verifica şi sursele citatelor, împreună cu celelalte proiecte ale lui Mikko Kuorinki.

All images © Mikko Kuorinki

Pentru puţin timp chiar am crezut că aceste mici texte sunt scrise de Kuorinki, ceea ce a făcut totul mult mai frumos timp de câteva minute. Ce am încercat eu aici a fost să aranjez textele astfel încât să iasă un nou text-poem care să aibă ceva sens. Sper să vă placă. O idee interesantă care demonstrează încă o dată că există poezie în proză (şi… oriunde, dar aşa ceva nu se poate spune sau scrie fără o mică jenă penibilă, mă rog, iaca). Această instalaţie dar şi celelalte de pe site-ul lui sunt la fel de atent gândite şi combină cuvintele, imaginile, spaţialitatea, obiectele, culorile. Un artist de urmărit fiindcă e de-al nostru, un îndrăgostit de cuvinte şi imagini.

m1

m2

m3

m4

m5

m6

m7

m8

m9

m10

m11

m12

m13

m14

m15

m16

 

All images © Mikko Kuorinki

 

Advertisements